Lista nin mga Bise Presidente kan Estados Unidos

Gikan sa Bikol Sentral na Wikipedia, an talingkas na ensiklopedya
Maglukso sa: paglibotlibot, hanapon

Nagkaigwa na nin 47ng Bise Presidente kan Estados Unidos poon ki John Adams sagkod ki Joe Biden.

Lista[liwaton | liwaton an gikanan]

Parties

      Federalista       Demokratiko-Republikano       Demokratiko       Whig       Republikano

# Image Name
Home state
Took office
Left office
Party
President(s)
Ref
1 John Adams Adams, JohnJohn Adams Massachusetts 01789-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 21, 1789[a] 01797-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1797 Federalist Washington [1]
2 Thomas Jefferson Jefferson, ThomasThomas Jefferson Virginia 01797-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1797 01801-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1801 Democratic-Republican J. Adams [2]
3 Aaron Burr Burr, AaronAaron Burr New York 01801-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1801 01805-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1805 Democratic-Republican Jefferson [3]
4 George Clinton Clinton, GeorgeGeorge Clinton New York 01805-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1805 01812-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1812[b] Democratic-Republican Jefferson/
Madison
[4]
zVacant 01812-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1812 01813-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1813 Madison [5]
5 Elbridge Gerry Gerry, ElbridgeElbridge Gerry Massachusetts 01813-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1813 01814-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 23, 1814[b] Democratic-Republican Madison [6]
zVacant 01814-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 23, 1814 01817-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1817 Madison [5]
6 Daniel Tompkins Tompkins, Daniel D.Daniel D. Tompkins New York 01817-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1817 01825-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1825 Democratic-Republican Monroe [7]
7 John C. Calhoun Calhoun, John C.John C. Calhoun South Carolina 01825-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1825 01832-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 28, 1832[c] Democratic-Republican/
Democratic
J. Q. Adams/
Jackson
[8]
zVacant 01832-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 28, 1832 01833-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1833 Jackson [5]
8 Martin Van Buren Van Buren, MartinMartin Van Buren New York 01833-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1833 01837-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1837 Democratic Jackson [9]
9 Richard Mentor Johnson Johnson, Richard MentorRichard Mentor Johnson Kentucky 01837-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1837 01841-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1841 Democratic Van Buren [10]
10 John Tyler Tyler, JohnJohn Tyler Virginia 01841-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1841 01841-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1841[d] Whig W. Harrison [11]
zVacant 01841-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1841 01845-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1845 Tyler [5]
11 George M. Dallas Dallas, George M.George M. Dallas Pennsylvania 01845-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1845 01849-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1849 Democratic Polk [12]
12 Millard Fillmore Fillmore, MillardMillard Fillmore New York 01849-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1849 01850-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 9, 1850[d] Whig Taylor [13]
zVacant 01850-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 9, 1850 01853-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1853 Fillmore [5]
13 William R. King King, William R.William R. King Alabama 01853-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1853[e] 01853-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 18, 1853[b] Democratic Pierce [14]
zVacant 01853-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 18, 1853 01857-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1857 Pierce [5]
14 John C. Breckinridge Breckenridge, John C.John C. Breckenridge Kentucky 01857-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1857 01861-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1861 Democratic Buchanan [15]
15 Hannibal Hamlin Hamlin, HannibalHannibal Hamlin Maine 01861-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1861 01865-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1865 Republican Lincoln [16]
16 Andrew Johnson Johnson, AndrewAndrew Johnson Tennessee 01865-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1865 01865-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 15, 1865[d] Democratic[f] Lincoln [17]
zVacant 01865-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 15, 1865 01869-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1869 A. Johnson [5]
17 Schuyler Colfax Colfax, SchuylerSchuyler Colfax Indiana 01869-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1869 01873-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1873 Republican Grant [18]
18 Henry Wilson Wilson, HenryHenry Wilson Massachusetts 01873-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1873 01875-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 22, 1875[b] Republican Grant [19]
zVacant 01875-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 22, 1875 01877-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1877 Grant [5]
19 William A. Wheeler Wheeler, William A.William A. Wheeler New York 01877-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1877 01881-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1881 Republican Hayes [20]
20 Chester A. Arthur Arthur, Chester A.Chester A. Arthur New York 01881-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1881 01881-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 19, 1881[d] Republican Garfield [21]
zVacant 01881-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 19, 1881 01885-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1885 Arthur [5]
21 Thomas Hendricks Hendricks, Thomas A.Thomas A. Hendricks Indiana 01885-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1885 01885-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 25, 1885[b] Democratic Cleveland [22]
zVacant 01885-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 25, 1885 01889-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1889 Cleveland [5]
22 Levi Morton Morton, Levi P.Levi P. Morton New York 01889-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1889 01893-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1893 Republican B. Harrison [23]
23 Adlai E. Stevenson Stevenson, Adlai E.Adlai E. Stevenson Illinois 01893-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1893 01897-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1897 Democratic Cleveland [24]
24 Garret Hobart Hobart, GarretGarret Hobart New Jersey 01897-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1897 01899-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 21, 1899[b] Republican McKinley [25]
zVacant 01899-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 21, 1899 01901-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1901 McKinley [5]
25 Theodore Roosevelt Roosevelt, TheodoreTheodore Roosevelt New York 01901-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1901 01901-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 14, 1901[d] Republican McKinley [26]
zVacant 01901-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 14, 1901 01905-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1905 T. Roosevelt [5]
26 Charles W. Fairbanks Fairbanks, Charles W.Charles W. Fairbanks Indiana 01905-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1905 01909-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1909 Republican T. Roosevelt [27]
27 James S. Sherman Sherman, James S.James S. Sherman New York 01909-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1909 01912-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 30, 1912[b] Republican Taft [28]
zVacant 01912-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 30, 1912 01913-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1913 Taft [5]
28 Thomas R. Marshall Marshall, Thomas R.Thomas R. Marshall Indiana 01913-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1913 01921-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1921 Democratic Wilson [29]
29 Calvin Coolidge Coolidge, CalvinCalvin Coolidge Massachusetts 01921-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1921 01923-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 2, 1923[d] Republican Harding [30]
zVacant 01923-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 2, 1923 01925-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1925 Coolidge [5]
30 Charles G. Dawes Dawes, Charles G.Charles G. Dawes Illinois 01925-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1925 01929-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1929 Republican Coolidge [31]
31 Charles Curtis Curtis, CharlesCharles Curtis Kansas 01929-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1929 01933-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1933 Republican Hoover [32]
32 John Nance Garner Garner, John NanceJohn Nance Garner Texas 01933-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 4, 1933 01941-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1941 Democratic F. Roosevelt [33]
33 Henry A. Wallace Wallace, Henry A.Henry A. Wallace Iowa 01941-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1941 01945-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1945 Democratic F. Roosevelt [34]
34 Harry S. Truman Truman, HarryHarry Truman Missouri 01945-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1945 01945-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 12, 1945[d] Democratic F. Roosevelt [35]
zVacant 01945-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 12, 1945 01949-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1949 Truman [5]
35 Alben Barkley Barkley, AlbenAlben Barkley Kentucky 01949-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1949 01953-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1953 Democratic Truman [36]
36 Richard Nixon Nixon, RichardRichard Nixon California 01953-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1953 01961-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1961 Republican Eisenhower [37]
37 Lyndon B. Johnson Johnson, LyndonLyndon Johnson Texas 01961-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1961 01963-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 22, 1963[d] Democratic Kennedy [38]
zVacant 01963-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 22, 1963 01965-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1965 L. Johnson [5]
38 Hubert H. Humphrey Humphrey, HubertHubert Humphrey Minnesota 01965-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1965 01969-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1969 Democratic L. Johnson [39]
39 Spiro T. Agnew Agnew, SpiroSpiro Agnew Maryland 01969-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1969 01973-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 10, 1973[c] Republican Nixon [40]
zVacant 01973-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 10, 1973 01973-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 6, 1973[g] Nixon [5]
40 Gerald Ford Ford, GeraldGerald Ford Michigan 01973-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 6, 1973[g] 01974-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 9, 1974 [d] Republican Nixon [41]
zVacant 01974-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 9, 1974 01974-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 19, 1974[g] Ford [5]
41 Nelson Rockefeller Rockefeller, NelsonNelson Rockefeller New York 01974-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 19, 1974[g] 01977-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1977 Republican Ford [42]
42 Walter Mondale Mondale, WalterWalter Mondale Minnesota 01977-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1977 01981-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1981 Democratic Carter [43]
43 George Herbert Walker Bush Bush, George H. W.George H. W. Bush Texas 01981-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1981[h] 01989-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1989 Republican Reagan [44]
44 Dan Quayle Quayle, DanDan Quayle Indiana 01989-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1989 01993-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1993 Republican G. H. W. Bush [45]
45 Al Gore Gore, AlAl Gore Tennessee 01993-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 1993 02001-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 2001 Democratic Clinton [46]
46 Dick Cheney Cheney, DickDick Cheney Wyoming[i] 02001-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 2001[j] 02009-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 2009 Republican G. W. Bush [47]
47 Joe Biden Biden, JoeJoe Biden Delaware 02009-Plantilya:MONTH-Plantilya:0expr 20, 2009 Incumbent Democratic Obama [48]

Notes[liwaton | liwaton an gikanan]

a  Arriving in New York City before President-elect George Washington, Adams was sworn as Vice President nine days before the President[nangangaipo nin toltolan]
b  Died in office
c  Resigned from office
d  Succeeded to the Presidency upon death or resignation of President
e  The only Vice President to be sworn in outside of the United States of America (in Havana, Cuba), with special dispensation from Congress
f  Elected on the National Union Party ticket with Republican Abraham Lincoln[nangangaipo nin toltolan]
g  Office of Vice President filled under provisions of 25th Amendment
h  Invoked the presidential provision of the 25th Amendment on July 13, 1985, 11:28 a.m. until 7:22 p.m.[nangangaipo nin toltolan]
i  A resident of Texas at the time of his nomination for Vice President, Mr. Cheney changed his voter registration back to Wyoming, where he had served in Congress, to avoid violating the 12th Amendment, which would have prevented the Texas Presidential Electors from casting their electoral votes for both Bush and Cheney[nangangaipo nin toltolan]

j  Invoked the presidential provision of the 25th Amendment on two separate occasions: on June 29, 2002, from 7:09 a.m. to 9:24 a.m, and on July 21, 2007, from 7:16 a.m. to 9:21 a.m.[nangangaipo nin toltolan]

  1. "John Adams". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Thomas_Jefferson.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  2. "Thomas Jefferson". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_John_Adams.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  3. "Aaron Burr". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Aaron_Burr.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  4. "George Clinton". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_George_Clinton.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  5. Sambiton an kasalaan: Imbalidong <ref> tatak; mayong teksto na ipinagtao para sa reperensiya na pinagngaranan na Senate
  6. "Elbridge Gerry". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Elbridge_Gerry.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  7. "Daniel Tompkins". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Daniel_Tompkins.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  8. "John Calhoun". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_John_Calhoun.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  9. "Martin Van Buren". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Martin_VanBuren.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  10. "Richard Mentor Johnson". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Richard_M_Johnson.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  11. "John Tyler". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_John_Tyler.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  12. "George Dallas". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_George_Dallas.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  13. "Millard Fillmore". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Millard_Fillmore.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  14. "William Rufus King". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_William_R_King.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  15. "John Breckinridge". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_John_Breckinridge.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  16. "Hannibal Hamlin". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Hannibal_Hamlin.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  17. "Andrew Johnson". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Andrew_Johnson.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  18. "Schuyler Colfax". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Schuyler_Colfax.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  19. "Henry Wilson". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Henry_Wilson.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  20. "William Wheeler". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_William_Wheeler.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  21. "Chester Arthur". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Chester_Arthur.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  22. "Thomas Hendricks". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Thomas_Hendricks.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  23. "Levi Morton". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Levi_Morton.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  24. "Adlai Stevenson". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Adlai_Stevenson.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  25. "Garret Hobart". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Garret_Hobart.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  26. "Theodore Roosevelt". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Theodore_Roosevelt.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  27. "Charles Fairbanks". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Charles_Fairbanks.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  28. "James Sherman". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_James_Sherman.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  29. "Thomas Marshall". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Thomas_Marshall.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  30. "Calvin Coolidge". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Calvin_Coolidge.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  31. "Charles Dawes". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Charles_Dawes.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  32. "Charles Curtis". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Charles_Curtis.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  33. "John Nance Garner". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_John_Garner.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  34. "Henry Wallace". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Henry_Wallace.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  35. "Harry Truman". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Harry_Truman.htm. 
  36. "Alben Barkley". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Alben_Barkley.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  37. "Richard Nixon". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Richard_Nixon.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  38. "Lyndon Johnson". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Lyndon_Johnson.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  39. "Hubert Humphrey". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Hubert_Humphrey.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  40. "Spiro Agnew". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Spiro_Agnew.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  41. "Gerald Ford". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Gerald_Ford.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  42. "Nelson Rockefeller". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Nelson_Rockefeller.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  43. "Walter Mondale". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Walter_Mondale.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  44. "George Bush". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_George_Bush.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  45. "Dan Quayle". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Dan_Quayle.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  46. "Albert Gore". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Albert_Gore.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  47. "Richard Cheney". United States Senate. http://www.senate.gov/artandhistory/history/common/generic/VP_Richard_Cheney.htm. Retrieved on 2009-06-10. 
  48. "Joseph Robinette Biden, Jr.". Biographical Dictionary of the United States Congress (United States Congress). http://bioguide.congress.gov/scripts/biodisplay.pl?index=B000444. Retrieved on 2009-06-10.